FC Tempo Praha

U19: Odmakaný zápas za tři body

3.4.2024 22:29   Petr Mathauser  

Tempáci zvítězili v Trutnově díky brankám Štancela a Krejčího.

Před Velikonocemi jsme zajížděli k dalšímu venkovnímu utkání do Trutnova. Už od úvodu bylo jasné, jak bude utkání probíhat. Náš tým bude na míči a soupeř bude vyčkávat v bloku a hrozit z protiútoků.

Ze začátku jsme si s hodně vytaženou defenzivní linií soupeře dokázali poradit, ale několik slibných úniků po stranách jsme nezvládli přetavit v přímé ohrožení branky, většinou z toho byl rohový kop nebo odkop soupeře. Z jednoho takového útoku se nám ale přece jen podařilo udeřit díky Štancelovi. Do poločasu jsme měli ještě pár šancí a soupeři jsme v momentu nepozornosti nabídli dvě příležitosti, přesto branka nepadla na ani jedné straně.

Ve druhé polovině nám překonávání soupeřovy obrany už šlo hůř, náběhy byly příliš blízko defenzivní linii nebo přihrávka přišla pozdě a většinou tento souběh událostí končil ofsajdem. Definitivu přinesla branka Krejčího ze závěru zápasu.

Odmakaný zápas a zasloužené body. Jediné, co nás mrzí, je stále se opakující složité řešení ve finální fázi, s tím spojených málo střel a tudíž málo branek. Jinak ale není klukům moc co vytknout a naopak můžeme prakticky jen chválit.

Zápasy:

MFK Trutnov - FC Tempo Praha 0:2 (0:1)