FC Tempo Praha

Ml.žáci A: Rok 2011 bez ztráty bodu

18.11.2011 23:14   Jaroslav Malý  

Tempáci ročníku 1999 vyhráli v roce 2011 všechny mistrovské zápasy!

Dílo dokonáno, bez porážky s čistým štítem jsme dohráli tuto sezónu. Zápas s Lokádou opět nebyl podle našich představ, ale důležité je, že jsme ho zvládli a poslední tři body zůstaly doma. Na gól jsme čekali dlouhých 34 minut, kdy se při závaru před soupeřovou brankou nejlépe orientoval důrazný Polda. Vedení 1:0 jsme si udrželi až do odchodu do šaten, ale spokojenost rozhodně nebyla na místě.

Opět jsme řešili špatnou komunikaci mezi hráči a rozhodně nefungovala ani kombinační hra. Soupeř nám rychle odebíral balóny, protože naše přihrávky nebyly přesné. Čekali jsme, že hra našeho týmu se ve druhé půli zpřesní a začneme hrát konečně naši hru. Bohužel ani ve druhé půli jsme neviděli zlepšení. Nebylo se na co koukat, až na pár vydařených akcí. Dlouho to vypadalo, že gól neuvidíme, když v 62. min. po nahrávce Višiho skóroval Pítrs, od tohoto gólu už jsme věřili, že kluci zápas nepustí. Konečným hvizdem jsme si oddechli a radovali se z posledního vítězství této sezóny.

Nebylo se na co koukat, ale na to se historie neptá. 22 vítězství v řadě jsme oslavili večeří v hospůdce U Krychle, a ukončili tak veleúspěšný rok. Poděkovali jsme všem hráčům za předváděné výkony. Poděkování samozřejmě patří také všem rodičům, kteří obětovali svůj volný čas a jezdili s námi na zápasy. Závěrem patří dík i klukům od trenéra Petra Kamitze, kteří mají nemalý podíl na našem úspěchu. Rok se nám povedl nad očekávání a budeme doufat, že naše forma bude jen a jen stoupat.

Díky Všem a fotbalu zdar...

Zápasy:

FC Tempo Praha - Loko Vltavín 2:0 (1:0)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:20)