FC Tempo Praha

Muži A: S Uhelnými sklady bez branek

20.11.2011 22:34   www.fotbalpraha.cz  

Benjamínek Nwogu mohl v poslední minutě rozhodnout, ale v jasné šanci přestřelil branku.

Svátek nesvátek, přeborový fotbal pokračoval. Tempo a Uhelné sklady se dohodly na předehrávce předposledního podzimního kola na umělé trávě v Braníku. Oba trenéři měli problémy se sestavou. Na každé lavičce se krčili jen tři náhradníci. V první půli byli nebezpečnější hosté, ve druhé domácí. Vyústila z toho bezbranková remíza.

Aktivněji začali domácí. V 7.minutě střílel Heráň, Beneš vyrážel. Ve 14.minutě pálil Vrzal, před brankovou čarou nahradil Beneše Fedič. Uplynulo dalších sedm minut a do  vedení mohli jít hosté. Růžička na levé straně uvolnil Zilvara, ten šel sám na brankáře domácích Kuchaře, ale pokus o kličku nezvládl.

Podobný scénář zápasu pokračoval. Netušil uvolnil Budáka, ten zamířil těsně vedle branky hostů. Vzápětí se prosadil do vápna Kočí, ale jeho přihrávku před branku uklidil do bezpečí Fedič. A tak přišla další spolupráce Růžička – Zilvar, ke smůle hostů opět bez efektu.

Největší šance hostů přišla minutu před přestávkou. Zilvar vyhrál souboj s váhajícím Kadlecem a upaloval sám na Kuchaře, bohužel trefil jen jeho nohu.

Druhý poločas začal akcí hostů, když Dvořák uvolnil Šindeláře, ten branku přestřelil. Pak už se přesouvala iniciativa převážně na kopačky domácích. Zejména Kočí byl hodně vidět. Střelecky se blýskl v 52.minutě, ale mířil vedle. Cíl nenašla ani Žaludova levačka.

Poslední čtvrthodinka byla výrazně v režii fotbalistů Tempa. Do vápna se prokličkoval Heráň, jeho zpětnou přihrávku obrana hostů odvrátila. Komorník našel centrem hlavu Budáka, míč však skončil nad brankou. V 87.minutě po zemi vypálil z pravé strany Heráň, T. Beneš se natáhl a jednou rukou míč vyrazil. V poslední minutě se do vápna tlačil Komorník, odražený míč vypálil Nwogu a T. Beneš zase hosty skvělým zákrokem podržel. Po rohovém kopu zůstal na zadní tyči nekrytý Nwogu, ale odkrytou branku v jasné šanci přestřelil. Pak už se pískal konec.

Hodnocení trenérů:
Libor Koller (Tempo):
V naší situaci je každý bod důležitý. Chtěli jsme tento zápas vyhrát, ale s bodem nakonec musíme být spokojeni. V první půli šli hosté třikrát sami na branku, tam nás hodně podržel brankář. Druhý poločas jsme zahráli velmi dobře. Soupeře jsme přehrávali, připravili si i šance. Tu největší v poslední minutě Nwogu, který přestřelil branku.

Miroslav Pauřík (Uhelné sklady): Já jsem s remízou spokojený. I když jsme měli v první půli tři šance, které jsme nedali. Domácí byli po přestávce lepší, zejména ve středu hřiště nás jasně přehrávali. I oni své šance neproměnili, a tak je remíza asi opravdu spravedlivá.

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Uhelné sklady Praha 0:0 (0:0)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:15)