FC Tempo Praha

Muži A: V Třeboradicích rozhodla penalta

28.11.2011 21:11   www.fotbalpraha.cz  

Tempo zakončilo podzim porážkou, nevyhrálo šest kol v řadě.

Herní převahu v první půli nedokázalo Tempo proměnit v góly. Po přestávce se vývoj utkání otočil. Taktovky hry se chopili domácí a jediným gólem z penalty zápas rozhodl Stupka. Domácí musí být se šestým místem spokojeni, naopak hosté musí přes zimu přemýšlet, proč jsou až dvanáctí.

Hru výrazně ovlivnil silný vítr. Ten foukal v první půli do zad hostů, po přestávce domácím a ti se s tím vyrovnali líp. Tempo podporu větru nevyužilo. V koncovce bylo v první půli neškodné a když se moc nedařilo i domácícm, nemohl první poločas skončit jinak, než bez branek.

Ve druhém poločase měli hosté jednu vyloženou šanci. Hurka přeloboval brankáře Željazkova, ale míč zastavila tyč domácí branky. Domácí si připravili minimálně tři vyložené šance, ale proměnili jen jednu. Tu největší, pokutový kop. V 63.minutě Masner ve vápně stáhl Rodra a sudí Musil zadul do píšťalky. Exekuce se ujal Stupka a zajistil domácím těsné, ale zasloužené vítězství.

Fotogalerie zde.

Hodnocení trenérů:
Václav Drobný (Třeboradice):
Byl to poslední zápas a opět jsme se potýkali s komplikacemi v sestavě. Před zápasem nám vypadli dva hráči. V první půli to bylo vidět, nemohli jsme se dostat do hry, hráli jsme špatně. Tempo hrálo chytře a bylo v první půli lepší. My jsme do druhého poločasu poslali třetího útočníka, hru jsme zjednodušili a zápas jsme vyhráli zaslouženě. Mohli jsme dát ještě víc branek.

Libor Koller (FC Tempo): Porazili jsme se sami. V první půli jsme byli jasně lepší, připravili jsme si šance, ale nedali je. Penalta byla, o tom není pochyb. Pak jsme opět začali hrát, byla tam tyč. Fotbal se hraje na góly. Oni ho dali, tak vyhráli zaslouženě. Hrajeme dobře, ale nedáváme góly, s tím se trápíme dlouho.

Zápasy:

SK Třeboradice - FC Tempo Praha 1:0 (0:0)