FC Tempo Praha

St.dorost: Krutá porážka na Admiře

25.9.2010 11:21   Richard Klípa  

S favorizovanou Admirou prohrálo Tempo vysoko 1:6, nicméně průběh zápasu takovému výsledku neodpovídal.

Tento týden nás hostil klub v Kobylisích, který je na předních místech v tabulce. Věděli jsme, že to bude zápas, který nebude z nejlehčích.

Hned v úvodu jsme zazlobili, kdy Klípa z pravé strany střílel a míč šel těsně kolem tyče, kde chybělo pár centimetrů,a mohl ho ještě tečovat jeho spoluhráč. Admira moc na hřišti nekombinovala a sázela na standardky a nakopávané míče. Vzadu je několikrát podržel stoper, který jako jediný uměl s míčem. Bohužel po naší chybě šel soupeř do vedení a to hned dvakrát. Kluci stále makali a povedlo se nám snížit. V poli jsme byli lepším týmem, ale když jsme mohli dát branku, tak jsme selhali v koncovce. Pan rozhodčí nás trochu poškodil, kdy Horn šel sám na bránu a soupeř ho zezadu fauloval a dostal jen žlutou kartu.

Myslím, že tak vysoká prohra neodpovídá průběhu zápasu, kdy my hráli a Admira skorovala. Byly proti nám odpískány dvě desítky (oprávněně), ale na druhé straně kdyby byl vyloučen soupeř, zápas by vypadal jinak. Klukům děkuji za pohledný fotbal a že makali až do konce.To se u nás stává málokdy.

Zápasy:

FK Admira Praha - FC Tempo Praha 6:1 (2:1)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:9)