FC Tempo Praha

Muži A: Přestřelka se smutným koncem

16.6.2012 23:43   www.fotbalpraha.cz  

Soupeř přijel posílený o několik hráčů Horních Měcholup, farmy Žižkova, a vyhrál na Tempu 5:4.

Tempo se sice doma loučilo porážkou, ale výkonem své fanoušky muselo potěšit. Hrál se oboustranně ofenzivně naladěný fotbal, který divákům nabídl devět gólů a celou řadu dalších vydařených fotbalových akcí. Kanonádu začal už ve 3. minutě hostující Vytlačil a Tempo hned za minutu srovnalo, když se poprvé prosadil Kopal. Hosté opět vedli a opět po minutě srovnal Kopal. Pak se do vedení dostali domácí, ale ještě do přestávky Mikolanda vyrovnal.
Po hodině hry dvěma góly hosté odskočili na 3:5 a domácí tentokrát dokázali zaregovat už jen jednou. Tři minuty před koncem dal definitivní podobu výsledku Kočí.

ZÁZNAM UTKÁNÍ ZDE

Hodnocení trenérů:
Libor Koller (Tempo):
Pro diváky to určitě bylo zajímavé utkání. Devět gólů se jen tak nevidí. Od nás to bylo stejné jako celé jaro, krásné akce dopředu, hezké góly, vzadu fatální chyby a lacině inkasované branky. Soupeř byl dnes posílený o hráče Měcholup a ta kvalita se ukázala. Ukázaly se naše nedostatky v obraně.

Jan Hušbauer (Žižkov B): Jsme rádi, že jsme sezonu zakončili vítězstvím. Opět se ukázalo to, co nás na jaře trápilo a to velké individuální chyby v defenzivní části a neproměňování stoprocentních šancí. Zápas se z důvodu ofenzivního pojetí obou stran musel líbit. Naše sestava byla nakombinovaná převážně hráči juniorky, dále pak dorostu a kluků z farmy Měcholup, kteří projevili chuť si jít po jejich úspěšné sezoně zahrát. Kluci nastupují na zasloužený odpočinek a v půlce července se budou opět hlásit do přípravy.

Nejlepší hráč Tempa: Pavel Kopal
Nejlepší hráč Žižkova B: Marek Opluštil
Nejlepší hráč podle fotbalpraha.cz: Jiří Žalud (Tempo)



Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Viktoria Žižkov B 4:5 (3:3) Video ze zápasu

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:20)