FC Tempo Praha

St.dorost: Body proteklé mezi prsty

14.9.2012 10:17   Dušan Jantol  

Tempo proti Střížkovu ztratilo dvoubrankový náskok.

Slibný začátek třetího mistrovského utkání nám body nepřinesl a doslova nám alespoň bod protekl mezi prsty.
Lepší úvod jsme si nemohli přát, už v páté minutě se po pasu Vaška Kaliny dral kupředu Tomáš Geissler a po faulu se kopala penalta. Balon si postavil Ondra Stejskal a nemýlil se - 1:0. To byla pro hosty doslova sprcha. Při vyrovnaném úvodu jsme začali mít malinko navrch. Dostávali jsme se častěji před branku hostů, ale nedokázali jsme zakončit tak, aby z toho něco bylo. Postupem času se hra vyrovnala a ke konci poločasu přebírali hru střížkovští. Výsledkem jejich snahy bylo ve 43.min. naše štěstí a nastřelené břevno dobře chytajícího Davida Švejdy.

Odpověď byla nečekaná, ale pro tým hostů šokující. Ve snaze Sřížkova srovnat stav do konce půle, otevřeli více hru a po kolmici na Marka Holka v situaci dva na jednoho Mára uvolňuje Davida Horna, a ten po zašlapávačce směřuje balon do protipohybu hostujícího gólmana a vedeme překvapivě 2:0. Parádní gól do šatny hosté jen těžko vydýchávali. Jenomže to jsme netušili, že se dá takovýto výsledek prohospodařit během deseti následujících minut ve druhém poločase.

Úvod druhé části patřil hostům, než jsme se rozkoukali, tak po kolmici na jejich útočníka a díře v naší obraně bylo korigováno na 2:1 a to probíhala první minuta druhého poločasu. Už za čtyři minuty se radovali hosté podruhé. V 50.min. skoro jako přes kopírák je srovnáno na 2:2 a Střížkov je na koni. Teď jsou hosté lepší v kombinaci, ale dokážeme odolávat a vypracováváme si i slibné příležitosti, které ovšem vyznívají naprázdno. A tak dochází na nejhorší, když už myslíme na bod v probíhající 87.min., dostává se do zakončení Střížkov a strhává vítězství na svou stranu.

Je to velké zklamání pro všechny hráče, kdy jsme sahali po bodu a nebyl nám po chybách, které jsme udělali, souzen. Utkání to bylo bojovné, hrané ve vysokém tempu, místy i koukatelné, bohužel pro nás se špatným koncem. Přesto bych rád poděkoval hráčům za snahu a bojovnost.

Zápasy:

FC Tempo Praha - Střížkov 2:3 (2:0)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:29)