FC Tempo Praha

Ml.přípravka A1: Těsná prohra na Meteoru

14.9.2012 23:28   Michal Zemjánek   Václav Šalanský  

Domácí zvítězili o pět branek.

Dne 9. září jsme jako hosté přijeli na hřiště pražského Meteoru. Byl to náš první zápas v nové sezoně na hřišti soupeře. Sestava: Větrák, Lískáč, Sedloš, Veselka, Čáp, Gattuso, Slávista (Vojta).

První třetinu jsme chtěli začít s Vojtou v kase, ale při rozcvičení se mu ozvalo zranění ruky z předchozího dne, tak se jako náhrada přihlásil Čáp a začal lapat. Zápas začal hodně vyrovnaně, šance se střídaly na obou stranách. Co se nám docela líbilo, bylo to, že kluci soupeře důrazně napadali, nenechávali se odstrčit od balonu. Co naopak moc neklapalo, byly přihrávky, bylo tam strašně moc situací, kdy se kluci zbytečně dostávali do situací (útočných) jeden proti dvěma i dokonce jeden proti třem, kdyby se to vyřešilo přihrávkou na spoluhráče, byly by tyto situace daleko nebezpečnější.

Druhá třetina se nesla v duchu té první, kluci se občas i snažili své nedostatky odstranit, občas si naše výtky vzali k srdci a hra byla taková ucelenější.

Ve třetí třetině k nám přišli kluci z vedlejšího hřiště, taktéž na nich byla vidět snaha, ale i oni se dopouštěli zbytečných ztrát, občas se nám tam vyskytnul chumel, ale jsou to věci, na kterých se dá neustále pracovat a pevně věříme, že se nám to postupně bude dařit a kluci se budou jen a jen zlepšovat.

Závěrem je nutno dodat, že je před námi hodně práce, ale všichni se na ni moc těšíme.

Zápasy:

FK Meteor Praha VIII - FC Tempo Praha 21:16