FC Tempo Praha

St.dorost: Stále stejná písnička

3.10.2012 8:55   Dušan Jantol  

Tempo prohrálo i čtvrtý domácí zápas, ač v poločase opět vedlo.

Další v řadě neúspěšné utkání se sousední Libuší nám mnoho optimismu do žil nevlilo. První poločas byl téměř v naší režii, lépe jsme kombinovali, vyhrávali jsme osobní souboje a odražené balóny jsme také získávali bez problémů. V 17.min. jsme se prokombinovali středem hřiště a Tomáš Geissler nachází Sašu, který otevírá skóre - 1:0. Potěšující začátek však střídá útlum a od 27.min. přebírá lehce iniciativu Libuš. Hra je vyrovnaná a šancí na obou stranách je velmi málo, i když Libuš má příležitosti ke skórování, tak vše likviduje bezpečně David Švejda. První poločas končí naším vedením 1:0. Ovšem hra se začínala horšit.

Ve druhé části namísto toho, abychom přitahovali šrouby, spokojili jsme se s jednobrankovým vedením. A také se nic dlouho nedělo. A to pouze do 59.min., kdy Jarda Malý, mimochodem do té doby bezchybně hrající, vyrobil úplně zbytečný faul na hranici velkého vápna díky kličkám, ve kterých se utopil. Z následného trestného kopu Libuš vyrovnala na 1:1. Půlhodina do konce na prolomení smůly bylo dost času. Ale s prostřídáním hráčů, místo toho aby bylo znát posílení, tak jsme začínali ztrácet balóny a fotbalistům z Libuše umožňovat jejich aktivní hru.

Zdálo se, že zápas směřuje k remíze, ale po chybě v záložní řadě, kde jsme prohráli osobní souboj, se libušští  dostali do přečíslení a v 82.min. upravili stav ve svůj prospěch na 1:2. V závěru jsme vsadili vše na útok a to se projevilo v zadních řadách, kdy po rychlém brejku hosté zvýšili na konečných 1:3.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FSC Libuš 1:3 (1:0)