FC Tempo Praha

Ml.dorost: Prohra v derby na Libuši

8.11.2012 23:03   Jiří Hron  

Tempo postihla veliká marodka a výsledkem byla výrazná porážka 0:4.

Derby s Libuší bylo komplikované od začátku. Náš tým postihla marodka, takže nám šli pomoci Radim a Dominik z žáků. Ti ale hráli ráno na Braníku, takže měli asi dvě hodiny na odpočinek. Jako na potvoru, když Honza nebyl přítomen a měl jít do branky Martin, na sraz přikulhal s tím, že mu v noze ruplo (zápas ale s vypětím sil odchytal a žádný obdržený gól na jeho vrub nepřipadá). K dispozici jsme tak měli tři hráče na lavičce, přičemž ale Pavel měl z minulého zápasu výron kotníku a po rozcvičení pochopil, že dobrý pocit a vůle hrát je něco jiného, než realita při kopnutí do míče. V desáté minutě pak odkulhal Radim s problémy s třísly, a tak se naše lavička velmi zredukovala.

Zápas samotný se vyznačoval především tím, že nebylo na co se koukat. Hrál se fotbal odpovídající počasí, kdo si vzpomene, jak v sobotu kolem poledne bylo, pochopí. První branku jsme dostali po nesmyslné ztrátě míče na středu hřiště, kdy jsme soupeři nabídli útok do otevřené obrany. Poté jsme dvakrát inkasovali v situaci, kdy jsme měli ve vápně početní převahu, avšak počínali jsme si tam, stejně jako všude jinde v průběhu celého zápasu, velmi pasivně.

Druhý poločas byl oboustranně bezzubý, jediná branka padla do naší sítě poté, co Moris zpětnou přihrávkou našel soupeře a na konci celé akce Tomáš, který situaci dobře přečetl a mohl vše vyřešit, na hranici vápna uklouzl, takže soupeř měl cestu k bráně volnou. Zápas tak skončil čtyřbrankovým rozdílem.

Zápasy:

FSC Libuš - FC Tempo Praha 4:0 (3:0)