FC Tempo Praha

Ml.přípravka A1: Nevyšla jen druhá třetina

9.11.2012 10:18   Václav Šalanský   Michal Zemjánek  

Nakonec byla výsledkově o něco úspěšnější Dukla.

V neděli 4. listopadu jsme před polednem na našem domácím hřišti přivítali kluky z Julisky. Na dvou hřištích jsme se pustili do lítého boje v následující sestavě: hřiště Vašek - Roman Dostál, Vašek Šalanský, Martin Sobotka, Tonda Neumann, Vojta Lenert, Pavel Skalník, Ondra Kuliš. Hřiště Michal a Víťa - Filip Zemjánek, Kuba Novosad, Fanda Hájek, Ondra Hönig, Michal Novák, Kája Veselý, Filip Vlček.

Musím říct, že na hřišti Michal začali kluci docela slušně. Ze začátku utkání nám vycházelo v podstatě úplně všechno. Kluci se snažili přihrávat, dělat kličky, chodili do soubojů jeden na jednoho a docela úspěšně. Moc se mi líbilo nasazení a bojovnost v celé třetině, tady není klukům co vytknout. Musím také upozornit na terén, který nebyl nic moc, ale to není výtka k našemu správci. Hřiště v tomto období už má to nejlepší za sebou.

Druhá třetina nám oproti té první nevyšla skoro vůbec. V této třetině se soupeř dostal do gólového trháku. Tady nám nešlo pořádně vyjet od branky, soupeř napadal našeho gólmana už od branky, kluci se málo posouvali do stran pro přihrávku od něj, útočníci se neodpoutali od protihráčů a gólman neměl moc možností vyjíždět, z čehož jsme dostali hodně gólů.

Třetí třetina už byla opět velmi vyrovnaná, dotahovali jsme soupeřův náskok, kluci opět makali naplno, ale bylo vidět, že už pomalu fyzicky odcházejí. Soupeř na tom byl o chloupek líp, ale fotbalovostí jsme jej přehrávali.

Na hřišti Vašek jsme také začali skvěle. Kluci se do soupeře zakousli, makali a fotbalově celou třetinu odjezdili na výbornou. Druhá třetina byla skoro jak přes kopírák s druhým hřištěm, skoro nic nefungovalo, kluci si nenabíhali na rozehrávku od brankáře, ztráceli jsme mnoho míčů, místo toho, aby kluci roztáhli hru do stran, tak si přihrávali na metr a balon od nich uskakoval. Soupeř toto trestal a také se dostal do trháku. Třetí třetinu kluci zkoušeli obrátit, což se i docela dařilo, ale byl vidět velký úbytek fyzických sil. Je škoda, že jsme si to nechali ve druhé třetině takhle utéct. Potom nás to dotahování stojí strašně moc fyzických sil a upadáme. Soupeř už to pouze udržoval a to mu stačilo k celkovému vítězství.

Závěrem je potřeba říct, že se zaměříme na to, abychom udrželi tempo po celé utkání a neměli takové výkyvy.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Dukla Praha 17:26