FC Tempo Praha

St.žáci B: Dvakrát se trefil Krtek

13.11.2012 21:36   Jaroslav Malý  

Na výhře 3:2 nad Pragou se vedle dvougólového Obermajera třetí brankou podílel Tomáš Soukal.

Na domácím hřišti jsme brzy poránu přivítali hráče z Pragovky a doufali jsme, že tento zápas zvládneme k naší spokojenosti. Do naší svatyně tentokráte nastoupil po dlouhé odmlce Honza Staněk, jehož zranění mu nedovolovalo nastupovat na tento post. Jeho chuť a snaha zabránila několikrát soupeři vstřelit gól a jenom doufáme, že jeho snaha se bude stupňovat a bude plnohodnotným gólmanem pro náš tým. Byli jsme posílení dvěma hráči od 2000vek a dvěma hráči od ročníku 1998. Těmto posilám moc velké díky, protože měli velký podíl na našem vítězství. Hlavně musíme vyzdvihnout hráče Tomáše Soukala, který jedním gólem a jednou asistencí vyšperkoval svůj výkon a přesvědčuje všechny, že svojí hrou dodává šťávu nejen svému mužstvu, ale dokáže podpořit svoji hrou i hráče o rok starší.

V první polovině utkání jsme se dostali do vedení v 17.min. díky důrazu stále se zlepšujícího Davida Obermajera, jenž zachytil špatný výkop gólmana a nechytatelnou střelou posunul náš tým do vedení v zápase 1:0. Bohužel opět jediný obrovitý hráč soupeře zachytil naše vhazování na naší polovině a obrovskou ranou srovnal na 1:1. Tak i poločas skončil, ale více ze hry jsme měli my.

Do druhé poloviny utkání jsme nastoupili s úmyslem otočit zápas v náš prospěch a k tomuto obratu zavelel již zmiňovaný Tomáš Soukal, který po krásné přihrávce Ondry Zemana zvýšil ve 45min. na 2:1. V 56. min. se stal Soukal geniálním nahrávačem, dokázal, že neumí jen střílet góly, ale i vymyslet výbornou nahrávku, kterou zužitkoval David Obermajer. Ten dokázal v tomto zápase vstřelit druhou branku, a přesvědčil tak všechny, že se opět vrací starý dobrý David Obr alias Krtek. V 60.min. ještě soupeř stačil snížit, ale na konečném výsledku to už nic nezměnilo.

Zápasy:

FC Tempo Praha B - TJ Praga 3:2 (1:1)