FC Tempo Praha

St.žáci A: Zasloužený bod s vedoucí Aritmou

7.5.2013 14:50   Tomáš Dobřanský  

Záložník Liska dal třetí gól ve třetím utkání v řadě a srovnal na konečných 1:1.

Hráli jsme doma a na pokyn rozhodčího dole. Byl krásný den a na nás čekal soupeř jako dělaný pro nás - Aritma. A podle našeho výkonu nám to jde s kvalitními soupeři lépe než s těmi ze spodku tabulky. Za úkol jsme měli jen jedno a to sice bodovat.

První poločas byl zajímavý pro oko diváka. Aritma se dostávala do více šanci, ale díky skvělé spolupráci obránců, zejména Malinkoviče a Dobřanského, jsme stihli většinu akcí zastavit včas. Jen na konci druhého poločasu měl náš brankař plné ruce práce, aby nedostal gól. Bohužel se tak stalo, ale rozhodčí pískl sporný ofsajd, a tak jsme šli do kabiny za stavu 0:0.

Do druhého poločasu jsme vstupovali ve stejné sestavě jako jsme začínali ten první. Průběh hry byl vcelku vyrovnaný, jen s lehkou převahou soupeře. Na začátku druhého poločasu jsme dostali gól. Trenér Kadlec přemýšlel jak vyrovnat a po chvilce hloubání vymyslel mistrovský tah. Přesunul Malinkoviče do středu zálohy a ten vymyslel gólovou přihrávku pro Lisku, pro kterého to byl třetí gól ve třetím utkáni, což se musí taky ocenit. Nicméně potom se už hrálo jen na jednu stranu, a to na tu naši, ale kluci bojovali a o bod se poprali. V závěru nás podržel náš brankář Veselý, kterého stejně jako kluky musím pochválit za skvělý výkon.

Celkově jsme si bod zasloužili. Jediné, co mě mrzí, bylo chováni soupeře, které se ani zdaleka tomu sportovnímu nepodobalo. Příští zápas hrajeme s Čafkou, tak snad bychom do třetice mohli vyhrát.:-)

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Aritma Praha 1:1 (0:0)