FC Tempo Praha

St.žáci B: Prohra v rámci hornického sjezdu

12.9.2013 23:28   Petr Kamitz  

Tomáš Soukal vstřelil svou první ligovou branku.

V sobotu jsme se vydali k dalšímu utkání do nedalekého Kladna. Kladno nás přivítalo stylově a to hornickým sjezdem, kdy se ve městě uzavřela jediná ulice a to právě ta, ve které se mělo odehrát utkání s domácím Kladnem. I přes tyto komplikace jsme se nakonec všichni sešli v šatně a mohli se připravit na utkání.

Utkání začalo velmi svižně a hned z prvního útoku domácích jsme prohrávali 1:0. Domácí hráč snadno přesprintoval naše bránící hráče a sám před Holubem pohodlně poslal domácí do vedení. Netrvalo dlouho a ten samý hráč provedl s našimi hráči to samé a pokaždé míč skončil v naší síti - 3:0.

Snažili jsme se i přes nepříznivý výsledek hrát fotbal, ale bohužel naše útočné akce končily u velkého vápna, nebo střelou ze střední vzdálenosti. Naopak domácím se podařilo po rychlém brejku z levé strany skórovat do odkryté branky na 4:0 a po rohovém kopu, který domácí zahráli přímo před naši branku, kde domácím stačilo jen doklepnout do branky na 5:0.

V poločase jsme si řekli k úvodní části pár taktických rad a ze začátku druhé půle bylo znát, že to mělo své ovoce. Ve 44. minutě zafungovala spolupráce mezi Krupičkou a Soukalem a právě Tomáš Soukal zaznamenal svou první ligovou branku, když nezazmatkoval a krásnou střelou přes brankáře snížil na 5:1.

I přes velkou snahu jsme více branek nevstřelili, i když k tomu nebylo moc daleko. Bohužel domácí ještě čtyřikrát skórovali. Nutno říci, že ve druhém poločase jsme sehráli dobrou hru, zlepšili jsme bránění nebezpečných domácích hráčů. Kaňkou jsou jen zranění Dobřanského a Višvadera a nenadálá indispozice Dvořáka.

Nyní se musíme připravit na další utkání s Ústím nad Labem, což bude další těžký zápas, ve kterém rozhodně nemáme co ztratit, ale můžeme jen získat, po nabytých zkušenostech z předchozích utkání.



Zápasy:

SK Kladno - FC Tempo Praha 9:1 (5:0) Video ze zápasu