FC Tempo Praha

St.žáci B: Rozhodnuto hned v úvodu zápasu

24.9.2013 21:12   Petr Kamitz  

Tempo v žákovské lize čeká na první bod. Dočká se v sobotu proti Chomutovu?

V šestém kole podzimní části žákovské ligy jsme zajížděli do Mostu. Soupeř má svou vysokou kvalitu, o čemž jsme se již v minulosti mohli několikrát přesvědčit. Přesto jsme doufali, že předvedeme zajímavý fotbal a nebudeme se muset stydět za náš výkon.

Před utkáním jsme si v šatně řekli, že musíme dát pozor na úvod, který nám moc nevychází. Ovšem z těchto slov si asi nikdo nic nevzal a domácí se dostávají v první minutě do vedení… Opět krutá sprcha pro naše hráče, kteří vlastní nezodpovědností poslali domácí tým na koně. V 9. minutě jdou domácí do dvoubrankového vedení. V 11. minutě pustil pomezní rozhodčí jasný ofsajd a je to již 3:0. Ve 14. a 22. minutě to takto pomezní rozhodčí udělal (nepochopitelně) znovu a Most již vedl 5:0. Naši hráči dobře zahráli tyto situace, pomezní rozhodčí tyto situace nedokázal tak rychle posoudit… Je to velká škoda pro nás, protože tyto branky rozhodly o tom, že se bude jednat již jen o to, kolik se domácím podaří ještě vstřelit branek. Ve 25.minutě navíc musí odstoupit pro zranění Dan Schönmann, což byla další ztráta pro náš tým. Do poločasu ještě domácí skórovali třikrát – 8:0. Ve 32. minutě si vykoledoval Tomáš Soukal zbytečnou žlutou kartu za debatu s hlavním rozhodčím.

Druhý poločas začal stejně jako první. Než jsme se stihli rozkoukat, že už jsme zase na hřišti, tak jsme tahali další míč z branky – 9:0. Ve druhém poločase jsme se prezentovali lepším výkonem. Několik akcí kluci dobře sehráli a chytali soupeře do ofsajdů. Domácí ale i tak přidali ještě dalších 5 branek. Co se týče naší útočné hry, tak v tomto zápase jsme zahrávali nějaké standardní situace a měli pár střel ze střední vzdálenosti. Ovšem provedení nebylo moc ideální a leckdy zbrklé. I když se nedařilo, tak jak jsme chtěli, měli jsme zachovat více klidu pro realizaci různých situací, které jsme nacvičili. Nejtěžší soupeře máme za sebou, musíme koukat dopředu a v sobotu s Chomutovem zabrat a urvat nějaký bod, který by nám určitě pomohl do další práce.

Zápasy:

FK Baník Most - Souš - FC Tempo Praha 14:0 (8:0)