FC Tempo Praha

Muži A: Pohodová výhra na Loko Vltavín

8.10.2013 20:45   Dominik Kadlec  

Konečně se kádr uzdravil a výsledkem bylo vítězství 4:0.

Další mistrovské utkání jsme sehráli na půdě Loko Vltavín s tamním B týmem, který si připsal v posledních dvou kolech 6 bodů a odlepil se ode dna tabulky. Do naší sestavy se vrátili v posledních kolech z různých důvodů absentující Kadlec, Tománek, Netušil, Vrzal, Sehnoutka a na lavičce už byl připraven také Kounovský. V sestavě domácích se pro změnu objevila trojice afrických hráčů.

První poločas byl v poli vyrovnaný, možná s naší lehkou převahou, avšak s minimem šancí. Soupeř měl dvě velké šance po zaváháních naší stoperské dvojice, ale nejvíce vytěžil jen břevno. My jsme byli v tomto směru o branku lepší, když se prosadil Patrik Geissler. I když prosadil je silné slovo. Brankář chtěl zabránit rohovému kopu a vyrazit míč na autové vhazování, ovšem trefil Patrika, od něhož se míč odrazil do branky.

Ve druhém poločase už jsme byli my jasně lepším týmem a soupeře jsme do ničeho nepouštěli, naopak jsme si vytvořili mnoho stoprocentních šancí, které ale velmi pohotově pálil Honza Míka. V největší šanci selhal také kanonýr Žalud, který z malého vápna netrefil branku. Přesto jsme dokázali přidat tři branky a v pohodě zvítězit 4:0.

Zápasy:

Loko Vltavín B - FC Tempo Praha 0:4 (0:1)