FC Tempo Praha

St.přípravka B: Menu o čtyřech chodech

9.10.2013 17:28   Michal Zemjánek  

Tempo doma podlehlo Dukle 13:26.

V sobotním dopoledni jsme v našem svatostánku přivítali kluky z Julisky. Počasí nám přálo, bylo jak stvořené na parádní fotbal, a tak jsme byli zvědaví, jaké fotbalové menu nám kluci naservírují. Předem bych to rozdělil na čtyři chody: Předkrm, Polévka, Hlavní jídlo a Dezert.

Předkrm (1.čtvrtina)
Byl z obou stran lehce seznamovací, žádný z týmů si toho na talíř nenaložil příliš, začal pouze ochutnávat, ale naši kluci jedli o poznání pomaleji.

Polévka  (2.čtvrtina)
Tady je potřeba přiznat, že hostující tým měl větší hlad, dostal asi studenější polévku a naši kluci ji měli pěkně horkou, proto byli pomalejší a vše jim trvalo déle.

Hlavní jídlo (3.čtvrtina)
Dukláci jako by nepřestali mít velký hlad a neustále se cpali a naši kluci jídlu přicházeli na chuť pomaleji a jako by jim někdo z hostujícho týmu zalepil pusy a kluci se ne a ne trefit do úst.

Dezert (4.čtvrtina)
Dezert jako by našim klukům už začal chutnat a soupeři se vyrovnávali a mnohdy ho měli v sobě dřív než soupeř.

Překlad do fotbalové terminologie:
1.čtvrtina – Začátek zápasu byl opravdu spíše seznamovací, žádný ze soupeřů nebyl lepší, hra byla vcelku vyrovnaná, soupeř byl jen o vlásek produktivnější.

2.čtvrtina – Soupeř už byl o poznání lepší, vypracovával si více příležitostí a v koncovce byl efektivnější.

3.čtvrtina – Kluci z Dukly byli stále lepší na balonu, měli více přihrávek a vypracovávali si více šancí, které úspěšně zakončovali. Naši kluci se už soupeři vyrovnávali, měli jsme i dostatek šancí, ale ne a ne je proměnit, navíc je potřeba říci, že golman soupeře byl opravdu fantastický.

4.čtvrtina – Soupeři už jsme se vcelku vyrovnali, hráli jsme poctivý fotbal a zejména kluci z druhé skupiny protrhli střeleckou smůlu a soupeři nasázeli hromadu gólů a celkově zápas vyrovnali na 10:10. Naše druhá skupina byla ta, která tahala za kratší konec, a soupeři dovolila více ze hry. Musím říct, že jsme měli i poměrně dost šancí, ale golman soupeře byl opravdu famózní.

Rozhodně musím říct, že bojovnost klukům nechyběla, fotbalovost nám také předvedli, ale dost často byli u všeho o krok pomaleji a soupeř tím získával náskok. Kluci už se zvedají a věříme v lepší zítřky.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Dukla Praha 13:26