FC Tempo Praha

St.žáci B: V samém začátku prohraný zápas

7.11.2013 13:54   Petr Kamitz  

Tempo v Karlových Varech velmy brzy prohrávalo o tři branky.

V dalším utkání žákovské ligy jsme zajížděli do Karlových Varů. Dosud nejdelší náš výjezd začínal již krátce po šesté hodině, kdy jsme se sešli na Lhotce. Úvodní utkání patřilo našim starším kamarádům z U15 a těm se povedlo nad domácími zvítězit, podobné přání jsme měli i my. Bohužel zůstalo jen u přání.

Do utkání lépe vstoupili domácí, kteří se aktivní hrou chtěli rychle ujmout vedení. Po krátkém čase se jim to povedlo a v rozmezí pěti minut vedli dokonce 3:0! Po obdržených brankách jsme se malinko probrali i my a dostávali se i před branku domácích. Když neuspěl Dvořák, který spolu se Soukalem a Krupičkou postupovali ve třech na jednoho obránce, tak se nakonec povedlo snížit ve 29.minutě Soukalovi, který udělal kličku i brankáři a do prázdné branky snížil na 3:1.

Poločas naštěstí neskončil až tak hrozně, ale vlastní nedisciplinovaností a opakováním stále stejných chyb dostaneme soupeře na koně a těžko se nám pak manko dohání. Do druhého poločasu jsme chtěli hlavně zlepšit pohyb, který často chyběl.

Bohužel jsme opět mluvili asi v šatně jen na některé hráče. Začátek druhé půle se velmi podobal tomu prvnímu a rázem to bylo 5:1. V 50.minutě střídající Hrstka využil své rychlosti a přesprintoval domácího obránce a ten ho zastavil až v pokutovém území jen za cenu faulu. Rozhodčí ukázal na penaltový puntík. Penaltu s přehledem proměnil Dan Schönmann – 5:2.

Ačkoli po brance do domácí sítě jsme relativně zase ožili a to i díky střídáním, stejně jsme ještě třikrát inkasovali.

Utkání se hodnotí těžce, když víme, že máme na víc. Je nutno podotknout, že nyní máme hodně hráčů zdravotně mimo hru (některé na dlouhou dobu). I přesto bych byl rád, kdyby hráči, kteří dostávají důvěru odehrát utkání žákovské ligy, tak ji chytli pořádně za pačesy. Poslední odehraná utkání jen ukazují, že musíme hodně zabrat a bez kvalitně odvedené práce se výsledky nedostaví.

Zápasy:

1.FC Karlovy Vary - FC Tempo Praha 8:2 (3:1) Video ze zápasu