FC Tempo Praha

U13: Nečekané body z Písku

13.10.2014 13:45   Tomáš Maurer  

Domácí diváci poznali, že v Praze existuje další klub, kde se hraje dobrý fotbal.

Další mistrovské utkání jsme odehráli v Písku. Před zápasem jsme byli na papíře outsidery a domácí čekali, i podle výkřiků rodičů, tři body. Utkání se odehrálo na krátkém a úzkém hřišti, které spíše připomínalo hřiště pro přípravky a ne dojezdové mladší žáky. Náš úzký kádr se ještě zúžil absencí tří klíčových hráčů. Na jednom hřišti jsme tak hráli bez střídání a na druhém nám vypomohli dva hráči ročníku 2003, kterým děkujeme za bojovný výkon. 

Na hřišti s Davidem jsme byli po celý zápas lepším týmem a hlavně koncert ve druhém poločase, kde jsme vyhráli 6:0, zápas rozhodnul.

Hřiště kolem Tondy ještě v první půlce bylo vyrovnaným soupeřem Písku, ve druhém poločase se však na nás hrnul jeden útok za druhým a byl to souboj píseckých útočníků a našeho famózního brankáře. Skvělý výkon Tondy a špatné řešení finální fáze soupeře zapříčinilo, že jsme na tomto hřišti prohráli jen 0:1.

A tak jsme s dobrou náladou a výkřiky píseckých diváků: "Hrajete vyrovnaně se Spartou a prohrajete s nějakým Tempem!", odjeli zpátky do Prahy.

Zápasy:

FC Písek - FC Tempo Praha 5:9 (4:3)