FC Tempo Praha

U13: Protrápený zápas se Slavií

31.3.2015 14:03   Tomáš Maurer  

Tempáci si s mladším soupeřem neporadili dle představ trenérů a prohráli 2:4.

K prvnímu mistráku po zimní přestávce jsme nastoupili proti klukům ze Slavie (o rok mladším). Od začátku jsme k tomuto utkání přistoupili laxně, bez většího zápalu a pohybu. I přesto jsme v prvním poločase byli o trošku lepším týmem. Bohužel klid a rozvaha v koncovce nám chyběly. Mysleli jsme, že došlo v hlavách kluků k podcenění a že do druhého poločasu vlétne úplně jiný tým.


Opak byl pravdou. Slávisté působili živějším dojmem, my jsme fyzicky začali odpadat. Kluci řešili vzniklé herní situace vždy opačným způsobem, než by měli, chyběl pohyb, měli jsme obrovské problémy s převzetím míče, přesností přihrávky a málo jsme vyhledávali situace 1/1, kde jsme měli mít s mladším soupeřem převahu. Naopak většina našich kluků nestíhala rychlostně a ve sprinterských soubojích jsme překvapivě zaostávali. Nikdo z kluků nevynikal, naopak se většina kluků zápasem protrápila.

Musíme teď v trénincích hodně zapracovat na pohybu a pomoci si i tím, že budeme během tréninku na sebe vytvářet větší časoprostorový tlak a kluci budou muset provádět všechny činnosti v zápasové rychlosti, kde s tím máme problémy.

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Slavia Praha 2:4 (1:1)