FC Tempo Praha

U17: Výkon přetavit v body

14.10.2015 11:42   Ondrej Jusko  

Tempo proti Aritmě předvedlo dobrý výkon, ale v koncovce se nevedlo.

V sobotu jsme nastoupili proti týmu Aritmy, která disponuje kategoriemi U16 a také U17. Jelikož je to partnerský klub Dukly, těšili jsme se na více fotbalovější utkání, než tomu bylo minulý týden. I když nás soupeř v silových soubojích víceméně přehrával, po technické stránce jsme byli o něco lepším týmem. První poločas jsme se dobře nabízeli, obcházeli soupeře, kombinovali. Obrana soupeře nám umožnila vytvořit si v první půli možná dvě gólové příležitosti, kde jedna skončila na břevně.

Soupeř do druhého poločasu nastoupil s odhodláním více kombinovat. Hra se okamžitě vyrovnala a snaha Aritmy byla odměněna gólem hlavou. Následně naše snaha skórovat gradovala ještě více, avšak znovu jsme nebyli úspěšní v koncovce.

Hned po utkání byly na našich klucích rozpoznatelné emoce a zklamání z konečného skóre. Jsem rád, že již samotní hráči cítí, že náš herní progres by se mohl konečně promítnout taky do závěrečného výsledku utkání. Pevně věřím, že naše chuť rozvíjet a posouvat se "fotbalově" dopředu se začne postupně projevovat i v podobě vstřelených branek a také v bodovém zisku.

Soupeři děkujeme za další prožité zápasové zkušenosti a emoce a gratulujeme k vítězství.

Zápasy:

FC Tempo Praha - SK Aritma Praha 0:1 (0:0)