FC Tempo Praha

Muži B: Trápení v první půli

22.10.2015 15:25   Ondřej Stejskal  

Po změně stran se hra zlepšila a Benfika přivezla ze Stodůlek další tři body.

Na hřiště Stodůlek jsme jeli jako favorit a chtěli jsme přivést tři body. Výhry jsme se nakonec dočkali, ale nutno podotknout, že naše hra byla místy až parodií na fotbal. Bez pohybu, bez chtíče vyhrát, prostě úplně bez všeho. Asi jsme si mysleli, že to půjde samo, ale ono to samo nešlo. První půli domácí tým měl tři stoprocentní tutovky, které kdyby proměnil, tak nevím, zda bychom stav utkání dokázali otočit, naštěstí nás v těchto těžkých chvílích podržel Opletal v bráně, a proto se šlo do kabin v poločase za stavu 0:1, kdy naši branku vstřelil kdo jiný než Jirka Žalud. Nutno podotknout, že Jirkovi se velmi daří a doufám, že mu jeho střelecká fazona vydrží do konce.

Druhý poločas to byla už jiná pohádka, zrychlili jsme hru a hlavně ji zjednodušili, začali jsme se hýbat a najednou nás bylo celé hřiště a domácí nevěděli, kam dřív skočit, byli všude druzí a nám vycházela i místy kombinační hra a když po rohu Schwank zvýšil na 2:0, zdálo se být hotovo, jenomže tentýž hráč udělal asi za tři minuty obrovskou hrubku ve vlastním vápně a domácí snížili na rozdíl jediné branky. Naštěstí jsme domácí do ničeho nepustili a dva premiérové góly navrátilce Míky rozhodly o utkání a to se pak už jen dohrávalo. Konečný výsledek 2:6 pro žlutou ponorku.

Na závěr bych chtěl říct, že tak, jak jsme hráli dnes, na to musíme hodně rychle zapomenout a přepnout zase na vyšší rychlostní stupeň, protože nás teď čekají po sobě dvě důležitá utkání a to doma se Střešovicemi a poté venku na Bílé Hoře. Tyto zápasy rozhodnou o tom, zdali přezimujeme na první příčce. Proto bych chtěl všechny pozvat tuto neděli od 14:30 na Tempácký stadion. Přijďte nás podpořit, abychom se vrátili tam, kam patříme.

Zápasy:

TJ Sokol Stodůlky B - FC Tempo Praha B 2:6 (0:1)