FC Tempo Praha

Trenérem roku 2015 Antonín Plachý

20.1.2016 12:41   redakce  

Stal se sedmým vítězem v historii ankety.

13.Tempácký ples - Jaroslav Teplan převzal ocenění Trenér roku za nemocného Antonína Plachého 13.Tempácký ples - Jaroslav Teplan převzal ocenění Trenér roku za nemocného Antonína Plachého
 Anketu Trenér roku vyhlašuje vedení Tempa s přáním naplnit tuto tradiční součást všech fotbalových anket, současně však s přáním, aby ji všichni brali právě jen jako anketu a hodnocení činnosti, která z podstaty věci není jednoznačně měřitelná. V podmínkách, kdy všichni trenéři odváděli v průběhu výbornou práci, bylo rozhodování jako vždy obtížné.

Trenérem roku 2015 se nakonec poprvé v jeho tempácké kariéře stal Antonín Plachý (v současné době vede kategorie U11 a U8). 

Tondu Plachého není třeba představovat, pracuje jako vedoucí Oddělení vzdělávání trenérů na Fotbalové asociaci ČR a jsme na Tempu velmi rádi, že ho tu máme, jako jednoho z největších odborníků na mládežnický fotbal v republice, a ostatní tempáčtí trenéři tak neustále dostávají cenné rady a zkušenosti.Tonda se předání ceny na plese nemohl zúčastnit ze zdravotních důvodů, podstoupil operaci po těžkém úrazu, ale jsme moc rádi, že vše dobře dopadlo a cenu mu brzy předáme, na plese ji za něj převzal šéftrenér mládeže Jaroslav Teplan. 

Dosavadní vítězové ankety:
2008 - Michal Hozák
2009 - Richard Klípa
2010 - Lukáš Michl
2011 - Ivo Flaks
2012 - Jiří Janeček
2013 - Lukáš Michl
2014 - Jiří Hron
2015 - Antonín Plachý

Osoby:

Antonín Plachý