FC Tempo Praha

Ml. dorost B: V přípravě prohra s Braníkem

23.8.2010 22:06   Dušan Jantol  

Na výsledku se dvěma góly podílel Christ Nwogu, navrátilec z Bohemians 1905.

Bezprostředně po soustředění v Brtnici jsme absolvovali další test v podobě přátelského utkání s ABC Braník. Na umělé trávě jsme byli téměř kompletní a "posíleni" o hráče, kteří s námi na soustředění nemohli. Utkání začalo zostra a hned bylo patrné, že to bude boj. Nezachytili jsme dokonale začátek domácích a jako bychom nemohli nahodit řemen, což se během deseti minut změnilo a hra se postupně vyrovnávala.

Přesto se domácí ujali v 18. min. vedení po individuální akci útočníka, ten nikým neatakován prošel z levé strany pokutového území podélně až na stranu pravou a zakončil přesně k levé tyči. Domácí vedli 1:0, ale v té době jsme měli více ze hry, dařilo se nám soupeře napadat velmi brzo a dostávali jsme se do šancí, které bohužel neskončily brankou. Pak ale domácí zastavili Christa Nwogu za pomoci faulu těsně před hranicí vápna a sám autor pěkným obstřelením domácí zdi vyrovnal na 1:1, probíhala 35. minuta. Do konce poločasu jsme měli stále převahu i s vyloženými šancemi jako David Jantol, který pohotovým lobem orazítkoval pouze břevno domácích.

Druhý poločas začal v podobném duchu jako ten první. Naši mírnou převahu jsme stále nedokázali přetavit v góly. To se konečně povedlo ve 46.minutě po krásné akci, kdy David Jantol pěknou přihrávkou uvolnil Christa Nwogu a ten se nemýlil - 1:2. Potom jsme si asi začali vybírat dovolenou, přestali jsme hrát, jakože se nám nic nestane, ale bohužel. Domácí převzali aktivitu a naše zadní řady začaly vyrábět chyby, které domácí trestali. Během deseti minut jsme třikrát inkasovali z 1:2 na 4:2. Hru jsme po obdržených gólech opět vyrovnali, ale to stačilo pouze na kosmetickou úpravu výsledku v 74. min., kdy Tomáš Kocábek výživnou střelou snížil na konečných 4:3. Utkání mělo dobrou úroveň, jen jsme si za první poločas zasloužili minimálně remízu.

Zápasy:

ABC Braník B - FC Tempo Praha B 4:3 (1:1)

Tagy:

    Příprava