FC Tempo Praha

Tempo v tempu poprvé i o víkendu

24.4.2018 22:36   redakce  

Součástí akce je i nábor hráčů do tempáckých týmů.

Tempo v tempu 2018 Tempo v tempu 2018
FC Tempo Praha, fotbalový klub z pomezí Lhotky a Modřan, který se zaměřuje na sportovní činnost dětí, pořádá každoročně několik akcí určených malým sportovcům. První z nich, Tempo v tempu, které je určeno pro děti od 4 do 12 let, se letos uskuteční již pošestnácté. Ve sportovním areálu v ulici Ve Lhotce se koná trochu symbolicky ve středu 16. května od 16.00 hodin a premiérově v neděli 20. května od 17.00 hodin.

"Zatímco středa je tradiční termín, poprvé jsme letos naplánovali druhé sportovní odpoledne na neděli. Věříme, že by to mohlo být zajímavé i pro rodiče, kteří přes týden nestíhají. Snad nebudou mít stres a spěch a přijdou si s dětmi zasportovat," vysvětluje Jaroslav Teplan, vedoucí trenér sportovního střediska mládeže, které v Tempu funguje.

V průběhu předchozích ročníků Tempo v tempu otevřelo dveře k pravidelnému sportování stovkám dětí. I díky tomu je lhotecký klub co do počtu malých sportovců jedním z největších fotbalových klubů v republice. "Akce slouží ke sportování, k seznámení s prostředím v FC Tempo Praha i jako nábor pro děti, kterým by jedno odpoledne nestačilo," doplňuje Jaroslav Teplan. K účasti na akci stačí málo: sportovní oblečení a chuť si hrát. Srdečně zváni jsou nejen malí fotbalisté, ale také děvčata, která ráda sportují. 

Bližší informace o akci Tempu v tempu 2018 i o běžné činnosti FC Tempo Praha můžete získat na www.fctempo.cz nebo na tel. 774 554 374, 603 860 444

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:1)