FC Tempo Praha

St.dorost: Cenný bod s druhým týmem tabulky

4.4.2011 22:01   Ivo Flaks  

K prvnímu jarnímu utkání na domácí půdě nastoupilo mužstvo staršího dorostu proti celku ze Zličína.

Věděli jsme, že nepůjde o lehké utkání, protože na Tempo zavítal druhý celek přeboru v této kategorii. Přesto jsme chtěli navázat na velmi dobrý výkon z minulého kola proti Hájům a pokusit se bodovat.

Hned od začátku bylo jasné, že půjde o mohutný boj a utkání mělo velmi vysoké tempo. Na obou stranách stála výborně hrající defenziva a kluci hrající do ofenzivy to dnes neměli na obou stranách lehké. Naše mužstvo postihla v 15.minutě citelná ztráta, kdy musel po faulu a zranění kotníku opustit hrací plochu Nwogu. Kopali jsme v první části hry asi čtyři rohové kopy, ze kterých jsme ale nic nevytěžili, naopak soupeř při svém pátém rohu nebezpečně zahrozil a naše čisté konto zachraňoval odkopem z brankové čáry Klípa. Jinak soupeř i náš tým ostřeloval branky jen sporadicky a to jak jsem již psal díky výborným defenzivám na obou stranách.

Druhá část utkání se dá říci kopírovala tu první, náš tým ohrozil přímo branku hostí asi třikrát a to M.Novákem, Stejskalem, ale bez golového zakončení. To samé i soupeř, kdy jeho hra končila většinou před naším vápnem, to minimum šancí na obou stranách zlikvidovali většinou golmani. Přesto mělo utkání po celou dobu ten patřičný náboj a napětí. Myslím, že nakonec mohou být s dělbou bodů spokojena obě mužstva. Klukům dnes opět díky za kvalitní a disciplinovaný výkon!

Zápasy:

FC Tempo Praha - FC Zličín 0:0 (0:0)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:10)