FC Tempo Praha

U13: Na Vyšehradě a v Chabrech

16.9.2019 21:25   Petr Havlíček  

Ve dvou zápasech nastříleli Tempáci sedmadvacet branek, přestože nepodali optimální výkony.

Jak se bohužel pomalu stává naší nepěknou tradicí, úvodní třetina na Vyšehradě byla ospalá a bez zájmu o aktivní a rychlou hru. Ve druhé a třetí už jsme hráli s větší chutí, domácí k ničemu moc nepouštěli a dali hezkých 14 branek a hodně dalších šancí zahodili. Výkon však měl k ideálu daleko, i zásluhou příšerného terénu nám míč moc nelepil a přihrávky nebyly dost rychlé a přesné. Nejvíc asi chyběl pohyb bez míče, kde kluci málo rotovali a dělali náběhy pomalé nebo do špatných prostorů. Pochvalu si ale zaslouží za jednoznačné vítězství a čisté konto.

V neděli nás čekala pražská soutěž v Dolních Chabrech, kam kvůli aktuálním 11 absencím (7 nemocí, 2 zlomené ruce a 2 školní zájezdy) jela víceméně stejná sestava. I proto, že kluci hráli o víkendu už druhý zápas, a taky kvůli soupeři, který moc hrát fotbal nechtěl, to byl takový nemastný, neslaný výkon. Vcelku se dařila razance přihrávky, kterou jsme po klucích chtěli. V první půli jsme si vyzkoušeli rozestavení 2-3-2, ať máme i druhou variantu do zápasů, ve druhém poločase si kluci zahráli na jiných postech. Nakonec z toho byla výhra 13:2.

Celkově tedy vydařený víkend za 6 bodů, ale stále mnoho chyb, na kterých musíme pracovat, než se dostaneme k větším detailům. Děkujeme rodičům za podporu a oběma soupeřům za zápasy!

Zápasy:

SK Dolní Chabry - FC Tempo Praha C 2:13 (0:6)