FC Tempo Praha

U19: Hotovo za třináct minut

28.10.2019 22:35   Filip Šmídek  

Tempáci koncentrovaným výkonem vyprovodili Admiru výsledkem 5:1.

Ve dvanáctém kole k nám přijel soupeř z Kobylis - Admira. Začali jsme hodně dobře a hned v první minutě centroval Trojan na Pytlíčka a ten prostřelil brankáře hostí - 1:0. O deset minut později jsme byli ve vápně dvakrát atakováni na hranici faulu, píšťalka zůstala němá, ale míč se dostal od Pytlíčka k Novotnému, jenž hezkým obstřelem na zadní tyč zvýšil na 2:0. O další dvě minuty později chytře uvolnil Sedlář Trajhana a ten se nemýlil -3:0. Po necelé půlhodině hry se dostal do samostatného průniku hostující Drescher a přeloboval Žežu - 3:1. Do konce poločasu jsme si vytvořili dvě obrovské šance, ale jak Pytlíček tak Trojan pálili nepřesně. Na druhé straně Admira špatně vyřešila přečíslení 5 na 3, a tak se šlo do kabin za stavu 3:1.

Druhý poločas jsme začali stejně jako ten první a hned z první šance si našel dlouhý balón Žežulky Hudák a lobem ho poslal do sítě - 4:1. Po hodině hry si našel míč ve vápně Horák a přízemní střelou k tyči zvýšil na 5:1. Zbylých třicet minut se hrálo hlavně na půlce Admiry, ale i z těch největších šancí jsme nedokázali navýšit skóre. Admira byla druhou půli bezzubá a nevytvořila si moc nebezpečných situací.

Dnes jsme po většinu zápasu podali naprosto zodpovědný a koncentrovaný výkon. K tomu jsme přidali v podobě nadstavby velmi dobrou hru na míči a hlavně v úvodu zápasu kvalitu v zakončení. Kluky musíme pochválit, zápas zvládli na výbornou a naprosto zaslouženě vyhráli.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Admira Praha 5:1 (3:1)