FC Tempo Praha

U12: Téměř bezchybný výkon

6.11.2019 13:45   Antonín Plachý  

Tempáci byli v utkání s Chomutovem pozorní a nastříleli mu osm branek.

FC Tempo Praha - Junior Chomutov 8:2 FC Tempo Praha - Junior Chomutov 8:2
Utkání s Chomutovem mělo podobný průběh jako s Kladnem. Soupeř se dobře bránil a podnikal nebezpečné brejky. Nicméně kvalita všech úseků hry byla na naší straně větší než u soupeře, kterého lze pochválit, že se opravdu snažil hrát fotbal a dobrý fotbal, a to i ve třetí třetině, když už prohrával výrazněji.

Kluci tentokrát zvládli dobře situace v zakončení, kdy se jim dařilo umísťovat střely k tyčím, nikoliv jen to pálit někam na branku. Ne že by se tam tyhle střely neobjevovaly, ale kluci je dokázali nahradit stejným množství situací, kdy udrželi klid a "uklízeli". Ukázková akce toho, co se učíme, byla, když Ondra po rozehře ze středu hřiště okamžitě dával za obranu do pohybu Matymu a ten v rychlosti přebral a mířenou střelou na zadní tyč uklízel k tyči.

I kluci, kteří hráli více vzadu, zvládali dobře brejky soupeře a svou rychlostí a dobrou hrou tělem dovedli sbírat míče soupeřům a neodkopávali. Ryze konstruktivní obraně kraloval především Honza Šandy, což už je takový evergreen a zároveň skvěle vyvážel míče nahoru. Vlastně se nedá říci , že by se někomu nedařilo, ale hlavně všichni hráli opravdu pozorně. Malá zaváhání jsou vždy a je to normální.

Výhra 8:2 byla zasloužená a mělo to být ještě více gólů, nicméně je třeba dodat, že i naši brankáři předvedli skvělé zákroky, kterými tým podrželi.

Zápasy:

FC Tempo Praha - Junior Chomutov 8:2 (3:1)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:50)