FC Tempo Praha

U17: Těsná domácí porážka

9.2.2020 22:50   Prokop Czernin  

Tempo prohrálo s Duklou 4:5.

Zápas začal rychlým gólem do naší sítě po chybě Výborného a o deset minut později následovala chyba našeho gólmana v rozehrávce, Dukla tak šla jednoduše do vedení 0:2. Herní obraz se poté změnil, dobře jsme zareagovali, získali převahu ve středu hřiště a po většinu poločasu jsme Duklu drželi na její polovině, díky slabé produktivitě byl první poločas 1:2 po pěkné akci Linga na křídle.

První část druhého poločasu nám ujel vlak a po několika individuálních chybách jsme prohrávali 1:5. Dukla poté polevila a nám se dařilo znova držet hru na útočné polovině, z tlaku jsme si vysloužili penaltu, kterou Šmerda proměnil, poté nádhernou střelou Borka překonal chybujícího gólmana a nakonec po nedůrazu hostí ve vlastním vápně snížil Šmerda na konečných 4:5.

Zápas měl celou dobu slušné tempo, dařilo se nám nepřidržovat míč, efektivně presovat a dostupovat. Z týmového hlediska super výkon sražený individuálními chybami a slabou produktivitou, především v prvním poločase, nikdo z hráčů v zápase vyloženě nepropadl.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Dukla Praha 4:5 (1:2)