FC Tempo Praha

Tempo v tempu - nábor hráčů

25.4.2020 11:54  

Tradiční sportovní odpoledne spojené s náborem hráčů se uskuteční v neděli 14.6. a ve středu 17.6. od 17:30 hodin!

Tempo v tempu 2020 - pozvánka Tempo v tempu 2020 - pozvánka
FC Tempo Praha každoročně pořádá několik akcí určených malým sportovcům. První z nich, Tempo v tempu, které je určeno pro děti od 4 do 12 let, se letos uskuteční již poosmnácté. Ve sportovním areálu v ulici Ve Lhotce se koná v neděli 14.6. od 17:30 hodin a ve středu 17.6. rovněž od 17:30 hodin.

"Z důvodů epidemie jsme museli opustit klasický květnový termín a akci jsme posunuli až na červen. Věříme, že malí fotbalisté budou nedočkaví, pohyb na hřišti jim určitě chybí a přijdou si k nám zasportovat," vysvětluje Jaroslav Teplan, vedoucí trenér sportovního střediska mládeže, které v Tempu funguje.

V průběhu předchozích ročníků Tempo v tempu otevřelo dveře k pravidelnému sportování stovkám dětí. I díky tomu je lhotecký klub co do počtu malých sportovců jedním z největších fotbalových klubů v republice. "Akce slouží ke sportování, k seznámení s prostředím v FC Tempo Praha i jako nábor pro děti, kterým by jedno odpoledne nestačilo," doplňuje Jaroslav Teplan. K účasti na akci stačí málo: sportovní oblečení a chuť si hrát.

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:1)