FC Tempo Praha

U19: Náročná prověrka s Duklou

8.6.2020 15:06   Filip Šmídek  

Hosté byli na Tempu lepším týmem a v kvalitním utkání zvítězili 3:1.

Po delší pauze jsme k první těžké prověrce doma přivítali Duklu. Prvních 25 minut se musel fotbal líbit. Hrálo se nahoru dolů, se šancemi na obou stranách, kdy se hlavně činili brankáři a nebo špatné řešení útočníků. Po půlhodině hry se hosté z Julisky dostali do vedení. Od té chvíle byl soupeř daleko klidnější na míči, lépe kombinoval a my jsme byli pod neustálým tlakem, který vygradoval v druhou branku soupeře.

Druhý poločas byla opět Dukla lepší na míči, my jsme nedokázali nahoře udržet míč a vzadu jsme nepracovali úplně kompaktně. Hosté zvýšili na 0:3. Dále nás několikrát zachránila tyč. Až v závěru jsme se osmělili a po dobrém presu jsme získali míč, který po centru nasměřoval do brány Mareš. O chvíli později mohlo být ještě veseleji, to když nejdřív Ling se řítil sám na bránu, sice ho brankář dobře vystál, ale následně byl sražen obráncem v pokutovém území a kopala se penalta. Tu jsme bohužel neproměnili.

Sehráli jsme těžký zápas s kvalitním týmem, který nám ukázal hodně nedostatků. První půlhodina byla velmi zajímavá z obou stran, poté už hosté byli daleko klidnější a přesnější na míči. Vytvářeli si nebezpečnější situace a trestali naše chyby. Velká chyba je určitě od nás trenérů, kdy kluky zahlcujeme taktikou věcmi a zatím to nestačí vstřebávat. 

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Dukla Praha 1:3 (0:2)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:54)