FC Tempo Praha

St.dorost: Tempo mohlo lídra zdolat

25.4.2011 23:12   Ivo Flaks  

Tempo si proti Admiře vytvořilo moře šancí, ale nakonec brala všechny body Admira. To vše před kamerami Tempo TV.

Vzhledem k velikonočním prázdninám jsme nastoupili k dalšímu zápasu staršího dorostu netradičně již ve čtvrtek v pravé poledne. Do našeho areálu na Lhotce zavítal lídr soutěže mužstvo Admiry.

Do utkání jsme šli s tím, že nemáme co ztratit, naopak můžeme jen překvapit. Do hostů jsme se zle obuli hned od prvního hvizdu rozhodčího a v prvních 20 minutách zápasu jsme si vypracovali čtyři vyložené gólovky, ale jen díky naší neschopnosti je zrealizovat jsme se připravili o lepší výsledek. Tu pátou po dlouhém nákopu Kaliny alespoň přetavil ve vedoucí gól Nwogu. Po těchto dvaceti minutách se začala hra vyrovnávat a utkání mělo patřičné grády. Ale na stavu 1:0 v náš prospěch se nic nezměnilo, i když jsme zahrávali několik rohových kopů, ze kterých jsme díky naší laxnosti před soupeřovým golmanem nic nezískali!

Do druhé části hry nastoupili hosté velmi aktivně a svoji nátlakovou hrou nás dostávali do úzkých. V 59. minutě zahrává Admira přímý kop, ze kterého pohodlně srovnává na 1:1. O čtyři minuty po našem faulu před naší brankou zahrávájí hosté pokutový kop, který golman Bejdl vyrazil do strany, a zabránil tak další brance v naší síti. V 72. minutě se ocitnul M.Novák sám před golmanem Varechou, ale opět nic! Naopak v 83. minutě mistr faulů v tomto zápase Mašek opět fauloval a hosté se sedm minut před koncem dostávají po zahraném přímém kopu do vedení. Zápas nabírá na otáčkách a z posledních sil se snažíme vyrovnat, bohužel ale nervozita už nám to neumožňuje. Tři minuty před koncem je jednoznačně faulován Sehnoutka ve vápně, ale rozhodčí Slavík toto vyhodnotil naprosto nepřesně a nařídíl přímý kop místo jasné penalty!

Takže další utkání se špicí tabulky jsme odehráli důstojně, bohužel opět bez bodového zisku. Nyní nás čekají utkání, ve kterých musíme bodovat a udržet nesestupové pozice.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Admira Praha 1:2 (1:0)