FC Tempo Praha

U13: Problémy jen v první třetině

26.8.2020 13:44   Jan Rotta  

Tempáci od druhé třetiny Meteor jasně přehrávali a po zásluze vezou výhru 9:4.

Do nového ročníku České ligy mladších žáků jsme vstoupili utkáním na Meteoru a přestože nám v čase prázdninovém chybělo několik hráčů obvyklé sestavy, po nepříliš povedeném úvodu jsme utkání nakonec s přehledem zvládli.

Prvních deset minut nás svazovala těžko pochopitelná nervozita, klukům zůstával míč pod nohama, schovávali se a až na výjimky hráli bez pohybu a důrazu. Naopak Meteor začal velice dobře, aktivně a se zdravou agresivitou. Paradoxně nám pak pomohl úvodní gól soupeře, dalších deset minut jsme Meteoru prakticky nepůjčili míč a hrálo se jen na jeho polovině. Bohužel jsme trefovali jen brankáře soupeře nebo stříleli mimo a po první třetině prohrávali 1:2.

Do druhé části kluci vlítli s velkým odhodláním vývoj zápasu zlomit a až do konce zápasu už jsme Meteor jasně přehrávali a přidávali góly jak po krásných individuálních akcích, tak i po kombinacích, do kterých se zapojilo i pět kluků. Kromě devíti gólů, tří tyčí a břeven a nejméně deseti zahozených gólových šancí stojí za zmínku i dvě zahozené penalty. Spokojenost s tím, jak kluci dokázali zareagovat na nepříznivý vývoj zápasů a s jakou chutí a nasazením ho dohráli. 

Zápasy:

FK Meteor Praha VIII - FC Tempo Praha 4:9 (2:4)