FC Tempo Praha

U13: Dvanáct gólů v Dolních Chabrech

12.9.2020 21:45   Jan Rotta  

Pět z nich nastřílel František Chadima.

Od první minuty jednoznačné utkání se snaživým soupeřem, který nás ale prakticky vůbec neprověřil. Kluci do zápasu nastoupili dobře a soupeři půjčovali míč jen na krátké okamžiky. Prvních deset minut (a vlastně celý první poločas) ale kluci v šancích nechávali vyniknout dobře chytající 180 cm vysokou brankářku Chaber.

V naší hře ale po pár minutách začalo přibývat nepřesností a zbrklosti, kluci si opakovaně naváděli míč mezi dva i tři hráče a snažili se situaci zachraňovat šťouchancem "na někoho", vůbec jsme nehráli po stranách hřiště, chyběla nabídka. Pozitivní bylo, že kluci na střídačce si chyb sami všímali, měli chuť to změnit a začalo se jim to ještě na konci prvního poločasu dařit.

Druhý poločas už se hrálo výlučně na polovině Chaber. Pro ilustraci Vojta měl v bráně za celý druhý poločas čtyři doteky s míčem - všechny nohou. Kluci také konečně uvěřili tomu, že bude lépe, pokud sami před brankářem namísto napálení míče "někam na bránu" míč uklidí po zemi a gólů začalo přibývat. Kluci měli chuť, byli neustále aktivní, konečně se jim dařilo hru roztahovat, a čtyři góly jsme tak dali po cílené přihrávce ze strany. Samozřejmě nám situaci ulehčilo, že soupeři viditelně docházely síly, ale byli jsme spokojeni s tím, jak k tomu kluci přistoupili.

No a mimořádný výkon si zaslouží vyzdvihnout - Fanda měl velkou chuť a sebevědomí a to je potom radost...

Zápasy:

SK Dolní Chabry - FC Tempo Praha C 0:12 (0:4)