FC Tempo Praha

St.dorost: Sedm kulí do sítě Aritmy

19.5.2011 8:00   Ivo Flaks  

Tempo vyhrálo důležitý souboj na Aritmě v poměru 7:3. Deset branek tedy zaznamenala i Tempo TV.

K veleduležitému utkání se vydalo v neděli mužstvo staršího dorostu až na dalekou Aritmu. Noční vydatný déšť nás vyhnal odehrát zápas na umělou trávu. Do zápasu šlo naše mužstvo s odhodláním konečně získat plný počet bodů.

Do utkání jsmé vletěli jak uragán a první velkou šanci měl hned v prvních okamžicích tohoto mače Hájek, ale sám před golmanem minul. Vzápětí ve 3.minutě po faulu domácích odpískal rozhodčí přímý kop, který Stejskal jasně proměnil a vnesl do našich řad tolik potřebný klid. V 18.minutě se dobře uvolnil ve vápně Aritmy Ruda Novák a po dlouhé době konečně trefil branku, a zvýšil tak na 2:0. Ve 22. a 25. minutě kopeme opět dva přímé kopy, ale tentokrát bez brankověho efektu. Další naši branku vstřelil ve 32.minutě Horn po super přihrávce Kaliny. Soupeři se po našem zaváhání podařilo ve 36. minutě vstřelit svou první branku. Naštěstí než soupeř začal nabírat dech, tak mu ve 39. minutě vstřelil krásnou branku Nwogu po přihrávce Maška. Bylo to opět vedení o tři branky, jenže ve 44.minutě zahrával domácí tým přímý kop a taková slaná nemastná a hlavně chytatelná střela skončila v naší brance.

Do další části utkání jsme šli s tím, že prostě to vedení a plný bodový zisk udržíme zubynehty, soupeř se pár úvodních minut snažil směrem k naší brance vyvinout tlak, ale to mu dlouho nevydrželo. Naopak náš tým se postupně šancemi Stejskala, Kaliny a dvěma Horna, kdy ta druhá skončila na tyči domácí branky, prosazoval, ale ne a ne to tam padnout. Naši kluci se neustále rvali směrem k brance Admiry a dále ji pernamentně ostřelovali, důsledkem toho byla menší koncentrovanost a někteří pánové se nestíhali vracet, čehož využil v 65.minutě domácí tým a snížil na 3:4 a najednou jsme se museli chvíli strachovat o výsledek.

Jenže v 69.minutě poslal Horn přesnou přihrávku na Kalinu a ten nás dostává svoji brankou znovu do dvoubrankového vedení a zase nás zklidňuje. Další obrovskou šanci měl v 76.minutě Sehnoutka, ale minul. O minutu později dává Škopek skvěle Hornovi přihrávku a ten definitivně rozhoduje o dalším vývoji utkání. No a v 80.minutě zužitkovává Maškovu přihrávku Sehnoutka a svoji brankou určuje definitivní výsledek utkání na 3:7 ve prospěch Tempa a tím pádem tak i důležitý plný bodový zisk. Ve zbývajících minutách se již, až na Hornovu šanci v 82.minutě, nic podstatného nedělo.

Takže klukům za dnešní výkon, a musím opět zdůraznit pro většinu po náročném sobotním utkání mladšího dorostu ve Vršovicích, moc díky s tím, že další body se musíme pokusit urvat již tuto sobotu na domácím hřišti proti celku Bohnic, kterým máme po podzimním utkání rozhodně co vracet!

Zápasy:

SK Aritma Praha - FC Tempo Praha 3:7 (2:4)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:16)