FC Tempo Praha

U12: Drtivá výhra na Motorletu

18.5.2021 21:50   Petr Suchan  

Tempáci dominovali na obou hřištích a kvalitně přenesli prvky z tréninků do zápasu.

První hřiště: 3:13
Od začátku drtivá převaha našeho týmu ve hře. Soupeř dlouhé minuty bez míče. Kluci důrazní, vysoce úspěšní 1v1, silní v kombinaci a rychlí do zakončení při roztrhání obrany soupeře. Skvěle nám fungovalo vytlačování soupeře do stran a agresivní napadání s následným ziskem míče. Obrana skvěle organizovaná Lukasem v bráně. První dvě třetiny skončily 1:11 pro nás. 

Druhé hřiště: 4:13
Po vlažnějším začátku kluci předvedli parádní výkon a nerozhodily je ani dva rychlé góly soupeře v úvodu druhé půle. Naopak ještě více zamakali a dovedli zápas k jednoznačnému vítězství. Šíma skvěle organizoval hru, útočníci zavírali střed hřiště a křídla dostupovala jejich hráče. Na tréninku jsme to trénovali a jsem rád, že se to v hojném počtu objevilo v zápase.

Celkově maximální spokojenost s přenesením prvků z tréninku do utkání. Chytrost hráče s kreativním řešení situací, velká úspěšnost spojená s odvahou 1v1, přesnost kombinace, klid na míči i při tlaku soupeře. Práce s prostorem. To vše ve vysoké individuální hráčské kvalitě. Poprvé se nám povedlo měnit tempo hry a střídat brejk s postupným útokem. Dokázali jsme odpočívat s míčem v držení. Konečně.

Určitě přijde zápas, který se tak nepovede, ale dnes si užíváme s příslibem do budoucnosti, že to dokážeme zopakovat a hlavně posunout.

Zápasy:

FK Motorlet Praha - FC Tempo Praha 7:26 (:)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:76)