FC Tempo Praha

U12: Potěšující výhra nad Klokany

1.6.2021 12:33   Václav Nechvíla   Petr Suchan  

Tempáci předvedli výborný výkon a soupeře fotbalovostí přehráli.

Hřiště 1
Začali jsme nervózně, ale v držení míče. Dlouho však na vlastní polovině. Byl vidět respekt k soupeři, ale i sebevědomí našich hráčů v držení míče. V. 8 minutě jsme předvedli, po dlouhé kombinaci na vlastní polovině, zrychlení dvěma průnikovými přihrávkami a Müller šel sám na bránu - 1:0 pro Tempo. To podpořilo naše sebevědomí a od 10. minuty jsme drželi Bohemku daleko od své brány. Troufám si říct, že se hrálo jen na jednu bránu. Bohužel jsme své šance neproměnili a soupeř z ojedinělé akce srovnal na 1:1 do přestávky.

Do druhé půle jsme si prohodili hřiště a čekala nás nejpovedenější pasáž zápasu. Klokani byli evidentně zaskočení průběhem první třetiny a našim hráčům to nalilo krev do žil. Ve druhé třicetiminutovce jsme byli ve všem lepší. Důraznější, kreativnější, rychlejší, chytřejší, týmovější a individuálně o parník jinde než soupeř. Těchto třicet minut se nám dařilo vše.

Ve třetí třetině jsme pokračovali v dobrém výkonu. Nutno říci, že i vršovičtí se zlepšili. Začalo se hrát nahoru dolů. S únavou začaly přicházet chyby a hra se vyrovnala. My jsme vedli a soupeř vždy dotahoval. Nakonec 2:2 v poslední třetině. Je potřeba přiznat, že Bohemka nedala penaltu.

Hřiště 2
Kluci předvedli slušný výkon, který stačil na těsnou prohru 5:7. Nicméně první třetinu jsme soupeře přehrávali a jen díky neproměňování šancí jsme smolně prohráli. Druhá třetina byla od nás naprosto dominantní a výhra 3:0 to jen podtrhla. Ve třetí už jsme trochu tahali nohy a nutno dodat, že i Bohemka se zlepšila a vyhrála také o tři góly.

Nakonec celkový výsledek jen o gól byl pro Bohemku ještě milosrdný. Tempo zasloužené vítězství. Dnes jsme byli na kluky hrdí. Prodali vše, co odmakali v tréninku. Nic však není starší než včerejší vítězství a nutno výkony opakovat a posouvat. Určitě je kam.

Zápasy:

FC Tempo Praha - Bohemians Praha 1905 11:10 (:)