FC Tempo Praha

Tempoden plný fotbalu

26.6.2021 17:04   redakce  

Tradiční ukončení sezóny opět bavilo malé i dospělé Tempáky.

Poslední červnový pátek byl důvodem k oslavě konce sezóny, byť opět zkrácené a významně ovlivněné pandemií koronaviru. A tak se v našem areálu sešel možná rekordní počet hráčů a rodičů, kteří se bavili nejen na hřišti svými turnaji, ale i kolem něj, kde se u stolů a dobrého jídla a pití nejen o fotbalových výkonech hojně diskutovalo.

Hlavním bodem programu bylo Tempácké mistrovství Evropy, v němž se utkalo víc než sto Tempáků (a vůbec nejvíc za všechny uplynulé Tempodny) z věkových kategorií od U7 po U15. Ti byli namícháni do šestnácti týmů a čtyři hodiny bojovali v základních skupinách a následném play-off. Nešlo ani tak o vítězství, ale hlavně radost ze hry a nová přátelství. Velmi rádi jsme mezi námi také uvítali hosty z dětských domovů, kteří se do turnaje také zapojili. Šlo o první z projektů, jež připravujeme v rámci spolupráce s Nadačním fondem PRO ŽIVOT.

Tempoden 2021 - Fotbalová školička slavnostně uvedená do mladší přípravky Tempoden 2021 - Fotbalová školička slavnostně uvedená do mladší přípravky
Souběžně s turnajem dětí se na malé umělce hrál Turnaj rodičů, do něhož se přihlásilo osm týmů. Vítěznou oslavu si nakonec užil tým složený z rodičů ročníku 2007. Svůj vlastní turnaj měla i Fotbalová školička, která byla následně slavnostně převedena do kategorie mladší přípravky.


Neméně důležitou součástí Tempodne bylo vyhlášení Osobností týmu, Jedenáctky roku a Trenéra roku za rok 2020, tedy ocenění, která tradičně bývají předávány na Tempáckém plese, který se loni z všem známých důvodů neuskutečnil. Zároveň byly do Klubu legend uvedeny tři další významné osobnosti klubové historie. O všech vyhlášených se brzy dočtete na našem webu v samostatných článcích.

Na závěr celého programu pak hráči za své výkony dostali sladkou odměnu v podobě dortu a spousta Tempáků ještě v areálu zůstala a do noci hodnotila právě skočenou sezónu s jediným přáním - ať se ta další odehraje konečně celá...

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:131)