FC Tempo Praha

U12: Malé drama v Neratovicích

11.10.2021 21:30   David Perl  

Tempáci ztratili tříbrankové vedení, aby nakonec zvítězili o čtyři branky.

V Neratovicích jsme narazili na nažhaveného soupeře, který nás od začátku dobře a rychle napadal, takže hlavně v první polovině to bylo zejména ve středu hřiště hodně soubojové a náročnější na sílu a krytí míče. I přesto jsme se snažili hrát konstruktivně a zejména průniky po stranách si vytvářeli šance, ale v koncovce místo abychom si v klidu, třeba i dotykem navíc, připravili míč na střelu a tu se snažili umístit, tak jsme z první přestřelovali branku. Soupeř nás za naši zbrklost v zakončení potrestal ve druhé části, kdy jsme ztratili třígólové vedení po dvou ztrátách míče ve středu hřiště a penaltě. To nás trochu rozhodilo a soupeř vycítil šanci na úspěch v zápase.

O přestávce jsme se ale uklidnili a třetí třetina už byla z naší strany herně nejlepší. Zklidnili jsme práci s míčem a zvýšili pohyb, zrychlili přihrávky do volných prostorů a ještě více využívali šířky hřiště, takže soupeř už se nestíhal včas přesouvat a po několika pěkných akcích herní převahu konečně v poslední části vyjádřili i gólově.

Opět nová zkušenost, kdy se soupeř ze zdánlivě rozhodnutého stavu dokázal vrátit zpátky do zápasu, nicméně kluci v poslední části zvýšili aktivitu a vítězství si nenechali ujít.

Zápasy:

Fotbal Neratovice - Byškovice - FC Tempo Praha 4:8 (:)