FC Tempo Praha

U17: Krutá domácí porážka od Pardubic

18.10.2021 16:29   Richard Valoušek  

Hosté se spoléhali na brejky a Tempáci na jejich hru nenašli recept.

I přes celkem časté držení míče jsme dnes nebyli nebezpeční. Těžko jsme se dostávali do kvalitně organizované hry Pardubic. Hosté byli hodně draví a čekali na každé naše zaváhání, které využili k nepříjemnému brejku. Především hrotový útočník Pardubic byl skvělý (dal 3 góly, celkem jich má letos 17), kterého nahoře využívali a pomohli si s ním při našem tlaku.

Přišlo mi, že jsme byli na útočné polovině s míčem pomalí, málo kreativní a hosty ničím nezaskočili. Porážka krutá, zvlášť když jsme po přestávce srovnali a cítili šanci na obrat. Po smolné brance po přímém kopu se hosté spoléhali už jen na brejky a dva proměnili. Bohužel jich mohli proměnit i více.

Co mě mrzí ze všeho nejvíc, že jsme dnes nehráli atraktivně a divákům nenabídli více emocí u branky soupeře. Pardubice se spoléhaly na dobře organizovanou obranu a rychlé protiútoky a my na tuto taktiku nenašli recept, což jde i za mnou jako hlavním trenérem.

Máme nový týden, čtyři tréninky, uzdraveného Dana Nguyena do obrany. Pevně věřím, že budeme pokračovat v poctivé přípravě, zahodíme za hlavu dvě poslední porážky a pojedeme vyhrát na horkou půdu Meteoru, který v neděli vyhrál na hřišti Slovanu Liberec.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FK Pardubice B 1:4 (0:1)