FC Tempo Praha

U19: Dominance na Meteoru

28.10.2021 19:24   Filip Šmídek  

Tempáci splnili povinnost a přivezli tři body z Meteoru za výhru 5:0.

Soupeř chtěl do zápasu vstoupit aktivně, ale hned v 6. minutě jsme odpověděli rychlým přechodem, kdy Prchlík vysunul Mikeše a ten nás poslal do vedení 0:1. Z další akce trefil Rakušan břevno. V další naší šanci se opakovala situace před prvním gólem, Prchlík udržel míč na půlce, přihrál Mikešovi a ten krásným únikem přes půl hřiště zvýšil na 0:2. Domácí se k naší brance dostávali sporadicky a tak, po naší další akci z levé strany, se dostal míč k Prchlíkovi a ten ho propálil do sítě - 0:3. O pár minut později vyhrál důležitý souboj Mikeš pro Prchlíka a ten v úniku poslal míč kolem brankáře - 0:4. V závěru poločasu jsme dostali možnost pokutového kopu, kterou jsme bohužel neproměnili.

Druhý poločas se k nám dostával soupeř častěji, ale většinou to byly střely, se kterými si Skokánek poradil. My trefili tyčku Mikešem a v závěru se po hezkém centru Krejčího prosadil Filip hlavou na 0:5.

Dnes byl přístup kluků od začátku koncentrovaný, šli jsme si jasně za vítězstvím a rozhodli zápas v prvním poločase. Meteor jsme prakticky k ničemu za celý zápas nepustili a dokráčeli si k zaslouženému vítězství.

Zápasy:

FK Meteor Praha VIII B - FC Tempo Praha 0:5 (0:4)