FC Tempo Praha

U17: Jeden za všechny,všichni za Čermiho

22.3.2022 18:48   Richard Valoušek  

Hráli jsme jako jeden tým, Liberec neměl šanci! Sestřih branek uvnitř článku.

Výsledek nám pokazily dvě chyby ve druhém poločase, ale poločasový cíl - vyhrát i druhý poločas, jsme splnili. Herně to ale nebylo podle našich představ. Nevím, zda je to menšími rozměry umělky nebo fyzicky dobře připraveným soupeřem, který nás celkem vysoko napadal, ale kluci se báli jít do větší kombinace a možná i kvůli silnému větru hledali jednodušší řešení. Je to škoda, protože jsme byli fotbalovější, hladovější, odhodlanější a co je skvělé, také zodpovědnější. Kluci se hodně povzbuzovali, komunikovali, pomáhali si a opravdu hráli jeden za druhého. Výsledek je k elitnímu soupeři naší soutěže ještě milosrdný.

Mám radost, že jsme Slovan Liberec přehráli po všech stránkách a vstřelili šest branek. Když vezmete v potaz, jak často trénují hráči soupeře, jak je mají trenéři v severočeské akademii pod každodenní kontrolou, ukazuje se, že efektivní trénink a kvalitní vývoj hráčů na Tempu od útlého dětství může nést výsledky.

Věřím, že podobnými zápasy si Tempo jako klub získává respekt u těch největších českých fotbalových značek, a to zcela zaslouženě. Je to práce celého Tempa, jeho trenérů i hráčů. Jen tak dál!


Zápasy:

FC Tempo Praha - FC Slovan Liberec 6:2 (3:0)

Fotogalerie

kompletní galerie (počet:63)