FC Tempo Praha

U17: Zbytečně ztracené body v Hradci

28.3.2022 14:07   Richard Valoušek  

Tempáci zahazovali šanci a mají z venku jen bod. Branky v sestřihu uvnitř článku!

Do zápasu jsme vstoupili aktivně a soupeře zatlačili na jeho polovinu. Naše převaha trvala zhruba do 60. minuty. Do té doby soupeř neměl žádnou příležitost, naopak my si jich několik vytvořili.

Tu první velkou využil k vedoucí brance Nugi, když využil krásný centr Šindelky. Těsně před přestávkou mohl zvýšit aktivní Šindelka, který se prosmýkl domácí obranou, ale vedle již překonaného brankáře střílel vedle. Velká škoda!

Do druhého poločasu jsme udělali změny v sestavě a pokračovali v aktivní hře. Bohužel na držení míče se nehraje a šancí jsme si moc nevypracovali. Bylo tam pár závarů, střel, ale nic velkého. Naopak hradečtí využili svou první a poslední šanci, když jsme je nechali převzít míč po rychle hozeném autu a nezareagovali na míč za obranu - 1:1.

Zbytek zápasu už byl hodně rozkouskovaný, pár minut se nehrálo kvůli zranění domácího brankáře, pak fyzicky odpadli oba naši stopeři. Přesto jsme do poslední chvíle věřili ve vítězství a srdnatě se za ním tlačili. Bohužel nám tam nic nespadlo, a tak si z akademie Hradce Králové vezeme bod, který je pro nás hodně malou odměnou za odpracovaný a fotbalový výkon.


Zápasy:

FC Hradec Králové B - FC Tempo Praha 1:1 (0:1)