FC Tempo Praha

U19: Krutá prohra na Dukle

19.4.2022 10:51   Filip Šmídek  

V první půli penalta a dva vlastní góly a nakonec porážka 0:6.

Do utkání jsme vstoupili aktivně, hned ve 4. minutě se řítil Ling sám na brankáře, mířil vedle. Soupeř odpověděl stejnou mincí, ale Filip vychytal Bohatého. Měli jsme tam nějaké situace ze strany a standardky, které jsme nevyužili. Ve 25. minutě soupeř zahrával penaltu a šel do vedení 1:0. O dvě minuty později střela z hranice vápna byla tečovaná do protipohybu Filipa - 2:0. Po půlhodině hry jsme si dali nešťastně vlastní gól na 3:0. V závěru poločasu jsme si vypracovali další dvě zajímavé situace, nejdříve hlavičkoval Petržílka do připravených rukavic Gotharda. O chvíli později se hezky uvolnil Šimonovský, jeho střela na vzdálenější tyč minula o kousek.

Druhý poločas jsme opět začali výbornou situaci, nebyli jsme ale dostatečně důrazní ve vápně. Z brejku soupeř dal na 4:0 a bylo po zápase.

Jediná šance jak porazit Duklu byla, že jí dostaneme do nekomfortní situace a pokusíme se vstřelit rychle gól. Kluci do zápasu vstoupili aktivně, ta šance na vstřelení branky tam byla, ale hrozně se trápíme v koncovce a nejsme schopní dát v klíčových situacích důležitou branku. Dukla hraje nejlepší fotbal v soutěži, mají výborné individuality a podali výborný týmový výkon. Soupeři gratuluji, jeho výhra byla zasloužená.

Zápasy:

FK Dukla Praha - FC Tempo Praha 6:0 (3:0)