FC Tempo Praha

U17: Jasná výhra před vrcholem sezóny

26.4.2022 18:10   Richard Valoušek  

V zápase dostali prostor hráči ze širšího kádru a zahráli skvěle.

Cílem tohoto víkendu byly hlavně výhry U19 a U16, což se povedlo. My dnes postavili do utkání převážně náhradníky a zbylé hráče z U16. Všichni vzali zápas za správný konec, nic nepodcenili a od první minuty chtěli být na míči a aktivitou se dostávat do šancí. Úvod byl asi nejvyrovnanější pasáží, kdy hosté bojovali srdnatě o každý metr hřiště, nic nám nedali zadarmo. Až první gól nás dostal do klidu a více jsme se dostávali do kloudných kombinačních akcí, jak jsme zvyklí.

Do druhé půle jsme na hřiště poslali čtyři mladší kluky a ti zahráli skvěle. Nejen fotbalově, odvahou 1 na 1, ale i efektivitou. Krásné tři branky toho jsou výsledek, kdy dvě z nich dali právě hráči U16. Super!

Na jaře děláme maximum proto, aby se zachránila U19 i U16, ale koukáme se i na naše výsledky. Máme 4 výhry v řadě. A moc dobře víme, že vrchol přijde teď, kdy jedeme do Teplic a hostíme Spartu. Právě pro tyto zápasy s klukama žijeme, právě v nich můžeme ukázat naši sílu. Pevně věřím, že neustoupíme z principů naší hry a uspějeme hlavně herně.

Zápasy:

FC Tempo Praha - FC Slavia Hradec Králové 5:0 (2:0)