FC Tempo Praha

Děkujeme za další skvělou sezonu

29.6.2022 14:28   redakce  

Trenéři, vedoucí, rodiče, partneři a přátelé klubu si zaslouží velké poděkování.

Vážení trenéři, vedoucí, rodiče, partneři a přátelé,

rádi bychom Vám poděkovali za úspěšnou sezónu. Sezónu, která nebyla vůbec jednoduchá, ale společnými silami jsme to zvládli. Díky Vaší obětavosti, komunikaci a spolupráci napříč kategoriemi jsme umožnili dětem se neustále zlepšovat a hledat pro ně další výzvy.

Trenéři v klubu, kteří se neustále vzdělávají, jsou vysokou zárukou toho, jak děti vychovávají, ale zároveň jsou naplněni ambicemi, aby se klub mohl neustále posouvat. Jako klub jsme na naše trenéry hrdí, neboť každý den věnují svůj čas dětem a snaží se jim pomáhat plnit jejich sny.

U19: FC Tempo Praha - Bohemians Praha 1905 B 1:0, pk 3:1 U19: FC Tempo Praha - Bohemians Praha 1905 B 1:0, pk 3:1
V letošní sezóně jsme dosáhli významných úspěchů. Oba naše mužské týmy postoupily, U19 a U17 se udržely v České lize dorostu v rámci reorganizace soutěže, skvělé jaro odehrála U16, která nastupovala proti až o tři roky starším soupeřům. V žákovských kategoriích svoji soutěž vyhrála U14, týmy U15 a U13 byly pouze o příčku níže a U12 skončila na třetím místě. V kategorii přípravek jsme dosáhli rovněž řady skvělých úspěchů, ale především naše zvyšující se konkurenceschopnost na republikové úrovni je nám všem velkou odměnou.

Za všemi těmito úspěchy stojí také vedoucí jednotlivých týmů a jejich obětavá práce a skvělý servis. Někdy jejich podíl není tolik vidět, ale rozhodně je důležitý a trenérům velice pomáhá.

Rodičům chceme poděkovat za to, jakou skvělou kulisu dělají dětem při jejich zápasech a jak se obětují, aby děti byly všude včas. Všechno jako klub vnímáme, a proto smekáme velký klobouk před Vámi všemi!

V neposlední řadě bychom Vám všem chtěli poděkovat. Klubismus, heslo „Druhej domov náš“ a jaká jsme skvělá Tempácká rodina, jste potvrdili v zápasech, kdy to naši chlapci potřebovali nejvíce. Ve finálovém zápase mužů v Poháru PFS s Újezdem Praha 4 a v zápasech baráže U19 s Bohemkou, která měla sladkou tečku. Věříme, že tyto vzpomínky a prožitky zůstanou vryty do paměti nás všech.

Ale to všechno je již za námi a od zítra budeme psát historii novou.

Všem přejeme krásné léto a těšíme se, že se brzy v klubu znovu potkáme!

Vedení FC Tempo Praha