FC Tempo Praha

U19: Rozhodl vlažný začátek

17.8.2022 11:34   Filip Šmídek  

Domácí Pardubice rozhodly o výhře 2:0 hned na začátku zápasu.

Do zápasu jsme vstoupili vlažněji a to nás taky mrzelo. V 8. minutě se soupeř dostal do první šance a šel do vedení 1:0. O deset minut později jsme zahrávali roh, rychlý brejk domácích a prohrávali jsme 2:0. Do poločasu jsme si vytvořili dvě zajímavé situace ze strany a jednu slabší střelu z malého vápna pokryl brankář domácích. Soupeř zahrozil střelou zpoza vápna, se kterou si poradil Skokánek v bráně.

I druhou půli začali lépe domácí, po standardce se zaskvěl reflexivním zákrokem Skokánek, když vytáhl hlavičku z malého vápna. My jsme tam měli dva zajímavé průniky ze strany, ale Prchlík ani Moučka nenašli správné adresáty. Pardubice ještě jednou zahrozily ze standardky, kdy opět míč musel vyrazit Skokánek. V závěru se do velké šance dostal Prchlík, který bohužel zbrkle vystřelil vedle a Moučkovu střelu z malého vápna vyrazil reflexivně domácí brankář na roh.

Do zápasu jsme vstoupili vlažně, prvních dvacet minut jsme byli ve středu hřiště nekompaktní, i když soupeř na tom nebyl o tolik lépe, povedly se mu dvě akce a ty rozhodly zápas. Pardubice delší dobu ukazují svoji kvalitu, zdobí je hlavně velmi dobrá organizace v obranné fázi. My se tam těžko dostávali a i když šancí bylo pomálu na obou stranách, tak domácí ty svoje využili a zaslouženě vyhráli.

Zápasy:

FK Pardubice B - FC Tempo Praha 2:0 (2:0)